De goedkoopste van België Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending bij bestelling vanaf €50,00

Onze Nieuwsbrief


Veilig betalen

Hoe werkt het

Helium ballonnen van hiephiepballon.be.

 

 

Hoe werkt het?

Voordat je aan de slag gaat met de helium ballonnen, is het belangrijk dat je eerst de gebruiksinstructie leest. Aan de hand van deze instructie wordt per stap uitgelegd hoe de heliumballonnen het snelst en op een veilige manier gevuld kunnen worden.


Vullen van de helium ballonnen
Wij raden je aan om de onderstaande stappen nauwkeurig door te lezen en volgens deze stappen te werk te gaan. Op deze manier worden de helium ballonnen snel, gemakkelijk en veilig gevuld.


1. Als eerste maak je de doos open, en haal je de heliumtank eruit.

2. De groene kraan dient helemaal open gedraaid te worden. Dit doe je door de kraan naar links te draaien.

3. Vervolgens kun je een van de helium ballonnen uit de doos nemen en om het vulbuisje schuiven. Doe dit echter zorgvuldig.

4. De nek van de helium ballon dient tussen duim en wijsvinger, bij het vulbuisje, vastgehouden te worden. Daarna kun je de ballon voorzichtig naar beneden bewegen.

5. Nu kun je de heliumballonnen gaan vullen. De heliumballonnen kunnen gevuld worden tot de voor u ideale grootte.

6.Zorg ervoor dat je de heliumballon goed vasthoudt en dat het buisje volledig rechtstaat. Dit zorgt ervoor dat er geen helium verloren gaat.

7. De heliumballon dient stevig bij zijn nek vastgepakt te worden om het vervolgens van het buisje te schuiven.

8. Ten slotte sluit je de ballon af door middel van een knoop. Folie ballonnen hoeven niet dichtgeknoopt te worden, vanwege een zelfklevende opening.

 587350_balloons.jpg

Tip: Het is raadzaam om de ballonen 1 à 2 uur voor aanvang van de gelegenheid, te vullen. Zo vervullen de heliumballonnen een optimale rol tijdens uw feestje.

Waarschuwingen

De onderstaande waarschuwingen dienen voor het gebruik van de heliumballonnen en helium wegwerptanks, zorgvuldig gelezen te worden. Deze waarschuwingen staan ook vermeld op de zijkant van de verpakking.

• Het is belangrijk dat de heliumballonnen en de wegwerptank buiten het bereik van kinderen worden gehouden.

• Helium ballonnen zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Dit is vanwege het verstikkingsgevaar. Kinderen kunnen stikken in opopgeblazen of kapotte helium ballonnen. Kapotte helium ballonnen dienen weg gegooid te worden en onopgeblazen helium ballonnen moeten buiten het zicht van kinderen worden gehouden.Dit geld overigens niet alleen voor heliumballonnen, maar ook voor gewone ballonnen. Het is noodzakelijk dat er toezicht is van een volwassene.

• Het vulventiel van de helium wegwerptank mag in geen geval terecht komen in de mond of neus. Als dit toch gebeurt, kan u schade oplopen aan de longen of andere lichaamsdelen wat uiteindelijk kan leiden tot persoonlijke letsel. Onder druk bevat de helium tank gecomprimeerde helium.

• Belangrijk is dat de helium niet geïnhaleerd wordt. Helium kan alleen gebruikt worden in goed geventileerde ruimtes en mag in geen geval gebruikt worden in gesloten, kleine ruimtes.

• De helium tank is niet hervulbaar. De geleverde tank van hiephiepballon.be in de heliumpaketten, is een niet hervulbare tank.

• Het is belangrijk dat de helium tank niet wordt opgeslagen in vochtige ruimtes. Een natte ruimte kan er namelijk voor zorgen dat er roestvorming ontstaat op de heliumtank of dat de tank zal barsten.

• Stel de heliumtank nooit bloot aan directe hitte of vuur. Dit is noodzakelijk om het ontsnappen van helium onder druk te voorkomen.

• Wanneer de heliumtank valt op een scherp of puntig oppervlak, kan er plotseling helium onder druk ontsnappen. Het is noodzakelijk dat de heliumtank niet aan deze omstandigheden wordt blootgesteld.